Website by Eric Antonell

MÀGIA I BALL-ANIMACIÓ

El Mag Stigman és actualment l’únic artista que fa espectacles de màgia i ball-animació. Us proposem un show únic dissenyat especialment per escoles i festes privades. L’il•lusionista comença l’actuació fent una completa demostració de prestidigitació. Així, durant uns 50 minuts, l’artista presenta el seu més pur estil amb molt més que màgia: malabars, dansa, participació del públic i molts jocs de mans amb foc, capses, aparells i altres elements.

Després, un cop acabada aquesta demostració de màgia, Stigman fa que tots els espectadors es posin drets i durant 30 minuts més, tothom es posa a ballar al ritme de les seves coreografies. L’espectacle es converteix així en una autèntica animació, en que seguint els passos bàsics que ensenyarà l’artista, tots els alumnes acabaran ballant juntament amb els professors i tothom que estigui present a l’acte. L’última cançó serà un autèntic fí de festa.

Aquesta representació la realitzem en molts col•legis i festes durant el curs.

La nostra companyia s’encarrega de portar l’equip de so, el micròfon i tot el material de l’espectacle. Només necesitem un endoll. No tenim límit de públic i es pot fer al pati o en alguna aula on hi hagi suficient espai.

Per qualsevol pregunta o aclariment, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.