Website by Eric Antonell

CONFERÈNCIA – ESPECTACLE

Des de la nostra companyia, oferim també diverses conferències pràctiques al voltant de la màgia i l’educació. Ignasi Stigman, a més de ser mag, també és psicòleg. Graduat en psicologia per la Universitat Abat Oliva i especialitzat en l’àmbit de la psicologia escolar.

Ha treballat en diferents gabinets psicoeducatius i ha impartit formació per empreses de recursos humans.
La seva àrea d’interès específic és com podem utilitzar la màgia com a instrument educatiu/terapèutic.

Aquests tallers s’han realitzat en escoles, casals, centres cívics, cursos d’estiu, etc. Recomanem un màxim de 40-50 alumnes per conferència.
A continuació, podeu veure les temàtiques que podem oferir:

- MATEMÀGIA: Aprendrem a executar efectes de màgia basant-nos en el càlcul numèric i el raonament científico-matemàtic. Adreçat a alumnes de3r cicle d’E.P, ESO i batxillerat.

- PSICOLOGIA I MÀGIA: La percepció, l’atenció i la memòria són processos psicològics bàsics molt utilitzats en el món de l’il•lusionisme. Aprendrem com funciona la ment devant d’un efecte de màgia i com la psicologia ens pot ajudar en el nostre dia a dia. Adreçat a alumnes de secundària i batxillerat.

- MÀGIA I CREATIVITAT: Qualsevol persona pot desenvolupar i augmentar la seva creativitat. Analitzarem com els mags troben les idees més originals i aprendrem tècniques per potenciar la nostra creativitat. Adreçat a alumnes de 2n cicle d’ESO, batxillerat i adults interessats en el tema.