Webdesign by Eric Antonell

Fabulós

Fabulós és un espectacle on tot el que passa és realment fabulós. Aquest és l'adjectiu més adequat i més fàcil per definir tot el que succeeïx en aquest espectacle.

En aquesta representació escènica, el Mag Stigman ens mostrarà el seu univers màgic i particular, on poc a poc anirem descobrint que amb imaginació, música i sobretot, la participació del públic, es poden arribar a fer coses veritablement sorprenents.

Durant una hora, aquest fantàstic artista ens deleitarà amb números de màgia visual, acompanyats de músiques i coreografies que a més de deixar-nos amb la boca oberta, faran que durant una estona ens divertim i ens oblidem de tots els problemes de la vida.

És un show d'il·lusionisme dirigit a tots els públics, on tothom s'ho passarà d'allò més bé, però que principalment està orientat cap al públic infantil i juvenil.

Més que màgia

Un espectacle de màgia, coreografies i malabars amb bon rotllo i molta diversió.

El Mag Stigman, il·lusionista acompanyat a l'escenari per la seva ajudant, presenta un espectacle visual, entretingut, ple d’efectes màgics i dansa moderna. Els espectadors podran participar al màxim en aquest show, combinació d'il·lusionisme, ball i malabars, que garanteix bon rotllo i molta diversió per a tota la família.

Stigman, l'únic il·lusionista que fa màgia i balla alhora, farà que la seva companya es quedi flotant en l'aire, realitzarà sorprenents efectes de màgia amb foc, manipularà objectes de la vida quotidiana, presentarà el joc més marrano del món, i entre d'altres, mostrarà sorprenents actes d'escapisme.

L’espectacle ajunta la màgia amb les coreografies, fent una proposta dinàmica, divertida i molt colorista. Tot això amb la important participació dels voluntaris que vulguin pujar a l'escenari a col·laborar. En definitiva, molt més que màgia en viu i en directe! L'espectacle està dirigit a tots els públics.

La vareta del Mag Merlí

Un espectacle dirigit als més petits. Màgia, malabars, globoflèxia i molta animació, amb ball final inclòs. Ideal per col·legis, casals, esplais, etc.

El Mag Stigman ha perdut la seva vareta màgica. Per més que la busca, no la troba. Mitjançant el seu particular telèfon , demanarà consell al màgic més important de tots els temps, el Mag Merlí, qui ajudarà i donarà pistes a Stigman per tal que pugui trobar la seva vareta.

Durant una hora, els joves espectadors podran gaudir d'una representació molt completa. A partir d'aquesta història, els nens veuran efectes de màgia, figures de globoflèxia i autèntics jocs malabars. Finalment, tot el públic acabarà ballant vàries cançons seguint la coreografia que ensenyi el Mag Stigman, fent així un gran fí de festa.

Aquest espectacle és adient per nens entre 3 i 8 anys. S'ha representat en moltes escoles per cursos de P-3 fins a 2n de Primària. És ideal fer-ho al pati de l'escola perquè els nens tinguin espai suficient per ballar en l'animació final.