Opinions i comentaris

 

Totes les opinions exposades aquí han estat escrites per espectadors / clients que han vist al Mag Stigman. Són opinions verificades. Provenen o bé de la pàgina web d’Atrápalo, o bé de clients que han contractat els nostres espectacles i que han enviat comentaris a la nostra pàgina web:

Anirem afegint més opinions a mesura que les anem rebent. Si has vist algun show del Mag Stigman i vols publicar aquí la teva opinió, no dubtis en enviar-nos al correu info@mdemagia.com Moltes gràcies!

“Si voleu oblidar per uns instants les vostres preocupacions i passar una estona realment inoblidable, feu-me cas i aneu a veure al Mag Stigman. No importa l’edat que tingueu, us asseguro que us ho passareu d’allò més bé. ”

Neus MònicoTeatrebarcelona.com

“Ignasi vino a mi fiesta de 50 cumpleaños y fue una auténtica pasada! Mis amigas, mis familiares y todos los invitados a la fiesta alucinaron con su show. La magia está genial, pero sobre todo es su frescura, su simpatía y cómo hace participar a todos! Personalizó muchísimo la actuación y sobre todo, hizo que la fiesta fuera muy diferente! Magia, baile y muchas risas! Un 10 al Mago Stigman!!!”

ÁngelesFiesta 50 cumpleaños.

“Vimos el espectáculo del Mago Stigman. Es muy entretenido. Mago muy expresivo, bailarín y simpático. Todo un showman. Hace participar mucho al público y siempre tiene una nota cómica. Recomendado para todos los públicos. Felicidades por la entrega en el escenario.”

Opinión verificada de Atrápalo

“El Mag Stigman es genial! Además de hacer una magia súper bien hecha, lo importante es el espectáculo que crea. Su buen rollo, el ritmo, la diversión y la energía que desprende lo hace una propuesta fantástica. A mis dos hijas les encantó, tanto a la más peque de 8 años como a la adolescente de 13. Repetiremos!”

Opinión verificada de Atrápalo

“Un artista súper cercano. Muy simpático, que da muy buen rollo y que hace que el espectáculo se convierta en una fiesta! Los más pequeños de la casa estaban entusiasmados, pero las adultos igual! Se me ha pasado la hora volando y lo he disfrutado mucho. Lo mejor, su cercanía y amabilidad al final del espectáculo. Y lo bien que baila!”

Opinión verificada de Atrápalo

“Contratamos al Mag Stigman para amenizar la comunión de nuestro hijo. Su espectáculo es un auténtico show de primera división. Qué bien nos lo pasamos! Hizo que mi hijo fuera el auténtico protagonista de la fiesta. Hizo participar también a su hermana, familia e incluso hizo que la abuela acabara bailando. Espectacular. Mis hijos se han convertido en fans incondicionales. Además, el trato es muy cercano, se adaptó completamente a lo que le pedimos y todo fueron facilidades. Se nota que le encanta su trabajo!”

GiselaMadre de un niño que hizo la Primera Comunión

“Entretingut, de gust, encertat, divertit, meravellós, de qualitat, carinyós, fantàstic, graciós... en definitiva... MÀGIC!! Moltes gràcies per l'espectacle del dissabte passat. Les expectatives es van complir abastament. La meva filla, família i amics vam quedar meravellats i ens vam endur un record molt bonic. Gràcies per contribuir a fer feliç la meva filla! Una abraçada molt forta.”

AmèliaMare d’una nena aniversari 7 anys

“El Mag Stigman ha vingut a l’escola per la festa de la Castanyada. Cada any ho organitzem l’AMPA i enguany ha estat espectacular. Hem rebut moltes felicitacions gràcies al seu espectacle. La seva energia, ha fet participar als més menuts i també als alumnes més grans de l’escola, al professorat i fins i tot, als pares de l’AMPA! És un autèntic showman, amb molt de ritme, molt entretingut, i molt variat gràcies a que a més de la màgia, també fa malabars i fa ballar a tothom. És el mag més divertit i amb més bon rotllo que he vist mai! ”

CristinaPresidenta AMPA d’un CEIP

“La ponencia del Mago Stigman ha sido espectacular. Nos ha encandilado a todos los empleados y nos ha hecho participar como enanos. El espectáculo y el buen rollo que crea es genial, pero lo mejor y más interesante es todo lo que nos he hecho reflexionar sobre motivación y la psicología de las personas. Muy buena conferencia y un gran comunicador! Sin duda, ha sido la mejor forma de cerrar una dura jornada dedicada a formación técnica. Gracias de todo corazón porque nos has hecho quedar de maravilla. Tu sí que eres mágico!”

PabloDirector general de la fábrica de una empresa

“L’espectacle “Matemàgia” està molt però que molt bé. Els meus alumnes estan entusiasmats, fa dies que vam veure l’espectacle i encara en parlen del Mag Stigman. Ens ha agradat molt. Tots els professors del departament hem avaluat l’activitat d’excel·lent. És un gran comunicador, i això és el millor sense dubte, però a més a més, explica molt bé la importància de les matemàtiques i ho exemplifica amb molts efectes de màgia. Molt entretingut, no es fa gens avorrit ja que és molt participatiu, i hi posa música, malabars i alguns acudits. Els alumnes han connectat des del minut un. Molt recomanable!”

JosepProfessor de matemàtiques de la ESO