.

El Mag Stigman presenta una proposta única, original i ideal per la situació actual que (malauradament) estem vivint. Un espectacle de màgia virtual totalment interactiu, amb molta participació dels assistents, sorprenents efectes de màgia a través de la pantalla, grans dosis d’il·llusió i de diversió, i sobretot, bona energia i molt bon rotllo per tothom! Una experiència única que amb el pas del temps sempre recordareu.

Un show adaptable a totes les edats que es convertirà en una gran festa! Fins i tot, els espectadors podran sentir la màgia a les seves pròpies mans. Tot això, amb la comoditat de viure-ho des de casa i per suposat, complint amb totes les mesures de seguretat.

Durant els mesos de maig i juny del 2020, arrel de les trucades d’escoles i empreses que ens ho demanaven, el Mag Stigman va dissenyar un espectacle virtual perquè tothom pugués continuar sentint la màgia i el bon rotllo de manera on-line. Perquè ara més que mai necessitem il·lusió i diversió a les nostres vides.

A qui va dirigit?

Si per exemple voleu fer una trobada amb més de 10 persones, i ara mateix les autoritats sanitàries no permeten aquest tipus de reunions, llavors l’espectacle virtual del Mag Stigman és l’opció ideal per vosaltres!!!

Gràcies al show on-line podreu estar tots els assistents “connectats junts” gaudint i participant en comú de la proposta. Veureu les cares dels vostres companys o familiars, riureu junts, us sorprendeu a l’hora, podreu interactuar amb el mag i entre vosaltres i per uns instants sentireu tots les mateixes emocions tot i estar separats físicament per kilòmetres de distància.

Característiques de la proposta:

  • Ideal per festes familiars, reunions de companys de treball, trobades de clubs de socis, trobades amb companys de classe, escoles, per la cloenda d’una assamblea o reunió (per exemple, per empreses ho hem fet com a cloenda d’una reunió i sempre ha estat un fí de festa amb molt d’èxit).
  • Uns dies abans de l’espectacle, es farà una reunió prèvia amb els organitzadors per poder personalitzar al màxim l’espectacle i que sigui molt participatiu i interactiu.
  • L’espectacle es realitzarà mitjançant la plataforma ZOOM. Prèviament, els convidats rebran una invitació amb un link i una contrasenya perquè d’aquesta manera puguin accedir a veure la representació.
  • Opció de realitzar un vídeo personal que es fa arribar uns dies abans. En aquest breu vídeo el Mag Stigman convidarà als vostres assistents a que es reservin el dia i hora acordats per presenciar el show virtual, així com també els hi donarà algunes instruccions per poder seguir l’espectacle correctament. I sobretot, els motivarà perquè no es perdin aquest esdeveniment tan original !!!
  • Oferim diferents opcions amb diferents preus depenent del número d’assistents que participin, el tipus d’esdeveniment i també del dia i l’hora que es faci la representació. No dubteu en demanar pressupost sense cap tipus de compromís.
  • El Mag Stigman i el seu equip sempre estan disposats a adaptar-se i personalitzar al màxim els esdeveniments en què participen. Stigman també té experiència fent de presentador, showman i animador d’actes. Si teniu alguna idea, no dubteu en demanar-nos-ho i mirarem d’aconseguir-ho.
  • L’espectacle, a part de la presència del mag, també compte amb un tècnic-càmara que s’encarrega de gravar al mag durant l’espectacle, així com de connectar virtualment als assistents que participen durant la representació.
  • En el cas que la celebració sigui un aniversari o festa infantil hi ha l’opció que el nen/a protagonista rebi prèviament una caixa tancada, que haurà d’obrir durant l’espectacle i que contindrà “màgia” i regals. En aquests casos el Mag Stigman també ensenyarà a tots els assistents a fer un sorprenent truc de màgia.