Ignasi Stigman, conegut artísticament com a Mag Stigman, és un showman i artista polifacètic. Des de fa alguns anys, es dedica professionalment al món de l’espectacle fent-ho passar bé a tot tipus de públic. L’any 2012 va presentar un espectacle a la famosa Sala Luz de Gas de Barcelona i des d’aquella nit no ha parat de treballar en teatres, auditoris, escoles, programes de televisió i tot tipus de festes i events corporatius.

El seu tret diferencial és que combina la màgia i els efectes d’ il·lusionisme juntament amb coreografies de dansa moderna, jocs malabars i moltíssima energia, bon rotllo i la important participació del públic.  Així, les seves propostes són molt dinàmiques, entretingudes i dirigides a tots els públics.

Els seus espectacles: “Més que Màgia” i “El Circ dels Impossibles” han estat programats en festivals internacionals de màgia així com en nombrosos teatres i auditoris municipals, arribant a exhaurir les localitats, i rebent les màximes ressenyes i valoracions tant de crítica com de públic.

Stigman és psicòleg, graduat en psicologia i professor de la Universitat Ramon Llull – Blanquerna. Combina la seva faceta artística amb la innovació pedagògica. Així, de forma paral·lela, ofereix sessions formatives, tant per a alumnes com per a professors, en què posa a l´abast eines de màgia per aprendre i ensenyar diverses competències, entre elles les matemàtiques. Va obtenir vuit Matrícules d’Honor durant la carrera i la beca d’Excel·lència Acadèmica. També ha estudiat teatre musical a l’Escola Memory i té formació en interpretació, cant, dansa i claqué.

Actualment, a Televisió de Barcelona (Betevé), és el mag de capçalera del Catakrac, el programa setmanal dirigit a totes les nenes i nens del Barcelonès. També ha realitzat tasques de presentador i reporter per ETV i la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya.

Ha estat entrevistat en nombrosos mitjans de comunicació com El Periódico o La Vanguardia, així com ha realitzat màgia a populars figures com Alaska, Carlos Latre, Mario Vaquerizo, Bibiana Fernández, Xavier Sardà, Los Vivancos, Sor Lucía Caram, Joan Pera, Lucrecia, Carles Rexach i Àlex Corretja, entre d’altres.