Espectacle de Màgia i Circ.

El Mag Stigman presenta “El Circ dels Impossibles” un espectacle 100% dinàmic, ple de bon rotllo, colorisme, i participació activa del públic. Màgia, malabars, coreografies, grans il·lusions, molta música i energia. Una barreja explosiva per a tota la família!

En aquesta nova aventura, el Mag Stigman ens parlarà del Circ dels Impossibles, un famós circ que antigament va ser considerat un dels majors espectacles del món. Amb dossis de màgia, il·lusió i sobretot, amb molt bon rotllo, Stigman intentarà que la màgia de la pista resorgeixi com anys enrere.

Després del seu últim treball, “Més que Màgia”, l’espectacle en que l’il·lusionisme s’unia amb coreografies de dansa moderna, el Mag Stigman s’endinsa ara en el fabulòs món del circ per fer una festa escènica. Una autèntica experiència multidisciplinar que tothom recordarà.

Edat recomanada: a partir de 4 anys.

FITXA ARTÍSTICA:

Il·lusionista
IGNASI STIGMAN

Regidora
LOLA LÓPEZ

Tècnic de so i llums
SANTI PUADO

Tècnic auxiliar
ÈRIC FOMBUENA

Representant
CRISTINA PASCUAL

Vestuari
CODA VESTUARI ESCÈNIC

Veu en off
ANNA BORRELL

Coreografies
EVA PEYDRÓ, ANDRÉS LERA i IGNASI STIGMAN

Productora executiva
PILI BINEFA

Agraiments màgia
PERE RAFART I CIA. MAGNO (Manuel Sánchez)

Fotografies
JAUME ARAGAY

Idea i Direcció
IGNASI STIGMAN

L’ORIGEN DE L’ESPECTACLE

M’agrada molt llegir biografies d’artistes i de gent que es va dedicar al món de l’espectacle. Ara fa dos estius, vaig llegir la fantàstica biografia del famós mag de principis del segle XX, Harry Cameron, conegut mundialment com a The Great Carmo. L’autor d’aquest llibre, el també mag Val Andrews, explica la vida i aventures d’aquest popular il·lusionista que va arribar a muntar el seu propi circ. Un grandiós espectacle que va ser considerat un dels més grans circs de l’època.

Aquest projecte va arrencar amb molta força i molt d’èxit, tant de crítica com de públic, però malauradament, al 1930, un dia que el circ es trobava tancat, per culpa d’un accident durant uns assajos, va haver-hi un incendi i tot el circ es va cremar. Va ser horrible, Harry Cameron es va arruinar i malauradament, mai més va poder aixecar la vela del que havia estat el seu projecte més gran. Quan em vaig acabar de llegir el llibre, vaig pensar que aquest podria ser el punt de partida del nostre nou espectacle.

Nosaltres, ens hem pres la llicència de posar-li de nom el “Circ dels Impossibles”, ja que Harry Cameron a més de ser un bon mag i un magnífic malabarista, era sobretot un gran showman. Un artista molt treballador i dedicat al seu art que va fer l’impossible per tal de sorprendre i entretenir a les milers de persones que visitaven el seu circ. Espero que gaudiu de l’espectacle tant com nosaltres ho gaudim fent-lo. Senyores i senyors, distingit públic, benvinguts al món del circ, benvinguts al Circ dels Impossibles!!!