Il·lusionista / Showman

Ignasi Stigman, conegut artísticament com a Mag Stigman, és un showman i artista polifacètic. Des de fa alguns anys, es dedica professionalment al món de l’espectacle fent-ho passar bé a tot tipus de públic. L’any 2012 va presentar un espectacle a la famosa Sala Luz de Gas de Barcelona i des d’aquella nit no ha parat de treballar en teatres, auditoris, escoles, programes de televisió i tot tipus de festes i events corporatius.

El seu tret diferencial és que combina la màgia i els efectes d’il·lusionisme juntament amb coreografies de dansa moderna, jocs malabars i moltíssima energia, bon rotllo i la important participació del públic. Així, els seus espectacles són molt dinàmics, entretinguts i dirigits a tots els públics.

Trajectòria

L’espectacle “Més que Màgia” ha realitzat tres temporades al Teatre del Rei de la Màgia de Barcelona, arribant a exhaurir les localitats durant més de quatre setmanes consecutives. S’ha programat també en festivals internacionals de màgia, així com en nombrossos teatres municipals i auditoris. Des del 2016, l’espectacle ha entrat oficialment al Catàleg de les prestigioses fundacions Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya i Rialles, així com al Programa.cat del Departament de Cultura de la Generalitat.

Formació

Abans de dedicar-se a l’il·lusionisme, Stigman va estudiar teatre musical a l’escola Memory i té formació en interpretació, cant, dansa i claqué. També és psicòleg, graduat en psicologia per la Universitat Abat Oliba i especialitzat en l’àmbit educatiu. Li agrada tant la psicologia que va obtener vuit Matrícules d’Honor i la beca d’Excel·lència Acadèmica durant la carrera. Ha estudiat l’ús aplicat de la màgia en nens amb dificultats de l’aprenentatge i TDAH.

Presentador i conferenciant

Actualment, és el co-presentador del programa setmanal Scenik de Televisió del Llobregat (ETV), canal que pertany a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. En aquest espai, fa entrevistes, reportatges i notícies culturals. Ha estat entrevistat en nombrosos mitjans de comunicació com El Periódico o La Vanguardia, així com ha realitzat màgia a populars figures com Alaska, Carlos Latre, Mario Vaquerizo, Bibiana Fernández, Xavier Sardà, Los Vivancos, Sor Lucía Caram, Joan Pera, Lucrecia, Carles Rexach, Rafael Amargo i Àlex Corretja, entre d’altres.