Ignasi Stigman ha impartit conferències i formació en una gran quantitat d’empreses així com també en jornades de psicologia i recursos humans. A més de ser mag, també és psicòleg, graduat en psicologia per la Universitat Abat Oliba i especialitzat en l’àmbit de la psicologia educativa. Va obtenir vuit Matrícules d’Honor i la beca d’Excel·lència Acadèmica durant la carrera.

En aquesta conferència-espectacle, el Mag Stigman, mitjançant efectes de màgia i amb el seu bon rotllo, ens presentarà les últimes tendències i teories en motivació psicològica (motivació intrínseca 3.0) així com exposarà exemples i casos pràctics que ajudaran als participants tant a trobar la pròpia motivació com a també poder motivar a las persones que ens envolten. Tot això, de manera divertida i amb el seu més pur estil, mesclant màgia, espectacle i participació activa del públic assistent.

Stigman també pot impartir conferències al voltant d’altres temes com les habilitats socials, la creativitat, el treball en equip i altres aspectes relacionats amb la psicologia.